Bli kunde hos oss

Velkommen til oss i Octi!

Vi er et fullservice mediebyrå som opererer i et marked som er i kontinuerlig endring. Vi jobber daglig med spesialisering og innovative løsninger for å kunne være blant de ledende aktørene i bransjen.

Vi jobber på tvers i tverrfaglige team slik at tannhjulene går i hverandre. Vi bryter ned siloene mellom salg, markedsføring og utvikling, og gjør det dermed enklere for kundene våre å få disse tingene til å henge sammen. De slipper dermed å kjøpe fra flere spesialiserte miljø.  

 

1K8A7096_1.jpg

Hvem er vi?

Hos oss finner du også noe vi mener er de beste rådgiverne, markedsførerne, designerne og utviklerne i bransjen. Vi består av både juniorer og seniorer innenfor ulike fagfelt, i både Oslo og Trondheim. Hos oss har vi kompetanse i alt fra betalt annonsering i blant annet Snapchat og Tiktok, til frontend- og systemutvikling. Vår kjernevirksomhet er markedsføring, utvikling og automatisert markedsføring.

Vi brenner for å nå våre kunders mål!

Gode grunner til å velge oss

  • Her får du  hjelp med alt fra A til Å innen markedsføring.  Vi har alt samlet under ett tak, så du trenger kun å forholde deg til en bedrift. 

  • Du får hjelp av en bedrift med høy kompetanse og lang erfaring innen markedsføring, design og utvikling. I tillegg tilbyr vi førsteklasses automatiseringsløsninger.

  • Et samarbeid med oss vil by på tett oppfølging. Vi etterstreber å alltid være tilgjengelige og prioritere deg som kunde.

  • Vi kan bidra med å øke dine inntekter ved å tilby nye og bedre løsninger enn konkurrentene. 

  • Hos oss blir det også prioritert at du som kunde skal få økt kompetanse og forståelse av de tjenestene du kjøper hos oss. 

  • Enkle grep gjør at du som kunde kan få bedre synlighet, og dermed flere kunder og salg.

Sammen skaper vi resultater!

Gå til kontaktskjema