Jobb hos oss

Velkommen til oss i Octi! Med takhøyde like høy som Burj Khalifa elsker vi å ha det gøy på jobb, som den profesjonelt uformelle gjengen vi er! Vi digger faget vårt - og vi verdsetter et godt arbeidsmiljø, noe vi mener er like viktig for oss som for våre kunder. Hos oss finner du også noe vi mener er de beste rådgiverne, markedsførerne, designerne og utviklerne i bransjen.

Octi på møterommet

Hvem er vi?

Gjengen vår består av både juniorer og seniorer innenfor sine fagfelt i både Oslo og Trondheim, så her har vi kompetanse med alt fra TikTok og betalt annonsering til frontend- og systemutvikling. Vår kjernevirksomhet er markedsføring, utvikling og automatisert markedsføring.

Selv om vi som personer er ganske så ulike så drar vi godt nytte av den ulike erfaringen alle tar med seg inn til oss. Vi brenner alle for å nå våre kunders mål, og jobber aktivt med å forbedre oss. 

10 grunner til å jobbe hos oss!

  1. Vi etterstreber å være tilgjengelige. Både for våre kunder, men også som kollegaer, slik at vi kan sparre om kunder og ha det gøy på jobb.
  2. Vi forstår at du har et liv utenom jobb som krever din energi. For at du skal lykkes både hjemme og på jobb mener vi at en god fleksibilitet er viktig.
  3. Hos oss mener vi at ingen er helt ferdig utlært, og setter derfor utvikling og kompetanseheving høyt.
  4. Hos oss er takhøyden stor, og vi er stolte av å ha en god team-kultur på tvers av våre kontorer.
  5. Du finner våre kunder i flere ulike bransjer, og vi jobber i et bredt spenn av kanaler, og er ikke fremmed for å teste ut nye ting.
  6. Vi er opptatt av at du skal kunne holde deg i form og setter av en time i uken til trening i arbeidstiden.
  7. Godt samhold - vi reiser på tur i inn- og utland både for samholdet, men også for å jobbe med gode ideer og proaktiviteten mot våre kunder.
  8. Vi tilbyr en av markedets beste helseforsikringer til alle våre ansatte. Noe som gir deg kjapp hjelp hos blant annet fysioterapi, kiropraktor med mer.
  9. Flat struktur - vi er opptatt av frihet under ansvar og fremme gode ideer.
  10. Hos oss skal det være enkelt å være ny, du får en grundig og god onboarding.

I løpet av et år

0

kaffekopper drikkes

0

foosballkamper spilles

0

kg smågodt spises

0

Facebook annonser settes opp

En typisk dag hos Octi

Vi liker å ha det gøy på jobb, og er opptatt av å utvikle sterke relasjoner med både kunder og kollegaer. Vår målsetning er å hjelpe alle eksisterende og nye kunder med å nå sine mål, enten det er å selge mer, få flere leads eller bygge gode, responsive nettsider.

En dag hos oss består ofte av gode samtaler i loungen, felles lunsj, møter med kunder og samarbeidspartnere, gode arbeidsøkter både individuelt og tverrfaglig, og ikke minst et par kamper på foosball-bordet.

Kunne dette vært noe for deg?

Octi spiller foosball

Vi er alltid på jakt etter kloke hoder

Er du utvikler, designer, markedsfører eller rådgiver, så send oss en søknad da vel! Vi er alltid på utkikk etter gode folk som brenner for faget sitt.

Send oss en mail