Om oss

Fullservice mediebyrå

Vi i Octi har samlet all kompetanse under ett tak. Det vil si at vi har samlet de beste rådgiverne, markedsførerne, designerne og utviklerne i bransjen. Dette gjør at du som kunde hos oss får kun en bedrift å forholde deg til, og at vi ser et bredere spekter i motsetning til kun bruddstykker av prosessen. Med dette i bakhodet skal vi bistå kundene våre til å maksimere utbyttet av sin markedsføring på tvers av plattformer og kanaler. 

I Trondheim deler vi lokaler med vår samarbeidsbedrift Posisjon.

Vår arbeidsmetodikk er forankret i våre verdier:

Tilgjengelig - Proaktiv - Innovativ - Resultatorientert

Hvem er vi?

Tine Haseth Balestrand

Operativ leder

Tine har over 13 års erfaring med markedsføring og ledelse, både fra mediebyrå og som markedssjef i Kremmerhuset. Tine brenner for å bygge sterke og velfungerende team og i 2019 tok hun på seg oppgaven med å pushe Octi-teamet til nye høyder. Tine jobber i tillegg med markedsstrategi og rådgivning på våre kunder.

Fun fact: Tine er kontorets ubestridte foosball champion.988 07 101[email protected]

Tore Skaugen

Prosjektleder

Tore har jobbet med digital markedsføring siden 2003 og var med på å grunnlegge Octi i 2007. Han er fagansvarlig på Trondheimskontoret, samt spesialist i programmatisk annonsering, analyse og strategi.

Fun fact: Tore har et aktivt konkurranseinstinkt og alt kan konkurreres om, til alle andres store fortvilelse902 24 495[email protected]

Egil Skaugen

Prosjektleder

Egil har over 15 års erfaring fra markedsføringsbransjen, siden 2007 som gründer og rådgiver i Octi. Han er vår spesialist på SEO og har lang erfaring fra markedsføring i alle kanaler. Egil ser på tett oppfølging av kunde som en av de viktigste faktorene for å lykkes med kundenes målsettinger.

Fun fact: Egil mener han burde hatt speil på kontoret, slik at han også kunne sett på kontorets kjekkas hele dagen.481 08 139[email protected]

Constance Røed Weinberger Torjussen

Prosjektleder

Constance kommer fra Foodora og har flere års erfaring som teamleder der. Hun har en bachelor i Markedsføringsledelse fra BI Nydalen, og har sitt eget enkeltmannsforetak hvor hun blant annet har hjulpet mindre bedrifter med oppsett av nettside og markedsføring.

Fun fact: Constance tok lastebillappen i militæret på Ørlandet i 2015.467 41 588[email protected]

Line Rannestad

Rådgiver

Line har en Bachelor i markedsføring med spesialisering markedskommunikasjon fra BI. Hun har flere års erfaring fra bransjen, både fra Kvasir og Clear Channel Norway AS. Line har vært ansatt i Octi som rådgiver siden 2009. Hun jobber aktivt med rådgiving, mediestrategi og mediekjøp.

928 45 281[email protected]

Odd-Arne Fossheim

Rådgiver

Odd-Arne har mer enn 15 års erfaring fra salg og markedsføring, med hovedvekt på digitale flater – men også bred erfaring innen tradisjonelle medier. Han har jobbet som rådgiver i Octi siden 2010. Odd-Arne er ekspert på målgruppeforståelse og innhenting av bransjeinnsikt og -kunnskap.

Fun fact: Odd-Arne er kontorets største fotballnerd, og har til og med tatovert logoen til favorittklubben på kroppen.919 18 182[email protected]

Øivin Reppe

Rådgiver

Øivin har over 15 års erfaring innen markedsføring og ledelse, fra mediebyrå og som salgssjef hos Eniro Norge AS. Han har vært ansatt som Rådgiver i Octi siden 2016. Han hjelper bedrifter med å sette opp kreative digitale markedsføringskampanjer. Dette på kanaler som: programmatisk, Bing, Google, Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat.

Fun fact: Øivin har Octis mest lettstelte hår.479 04 079[email protected]

Maren Aarstad

Avdelingsleder Digital markedsføring

Maren er utdannet Siviløkonom ved Handelshøyskolen i Trondheim med fordypning i markedsføring. Hun har vært ansatt i Octi som Digital markedsfører siden 2016, hvor hun til daglig jobber hun med strategiutvikling og digital annonsering på tvers av en rekke kanaler for deres kunder.

Fun fact: Maren er kontorets systematiker. Hun har alltid orden i sysakene sine, og stryker til og med sengeklærne sine.95 12 24 08[email protected]

Anders Bolme Ree

Digital markedsfører

Anders har en Master i strategic marketing management fra BI. Han har vært ansatt i Octi siden 2012 som Digital Markedsfører, og er spesialist på søkemotorannonsering og bannerannonsering. Han har også kunnskap om følgende kanaler: Bing, Facebook, Instagram og Snapchat.

Fun fact: Anders er like dårlig taper som han er vinner.958 75 466[email protected]

Ingeborg Hamran Brattland

Digital markedsfører

23 år gammel nordlending som nylig er uteksaminert fra BI med en bachelor i markedsføringsledelse.

Fun fact: Jeg har nesten helt likt navn som sangeren Ingebjørg Harman Bratland, noe som har gitt meg fordeler når jeg skal reservere bord ute. I tillegg til at jeg kan bli oppringt av personer som tror jeg er henne og som tagger meg i innlegg på SOME.908 78 264[email protected]

Caroline Aasgaard Nordø

Webdesigner

Caroline har bachelor i Graphic Communication fra University of Wolverhampton. Siden 2012 har hun vært webdesigner her hos oss, og jobber i dag med både SEO, innholdspublisering og kode. Caroline er svært effektiv og opptatt av å ta godt vare på sine kunder og kollegaer.

Fun fact: Caroline kan bevege på ørene.402 83 672[email protected]

Rolf Hammerstad

Frontendutvikler

Rolf har en bachelor i Visuell Kommunikasjon fra Universitetet i Sørøst-Norge, og en master i design fra Goldsmiths, University of London. Han har vært ansatt i Octi siden 2011, først som webdesigner deretter som frontendutvikler. Rolf jobber nå i hovedsak med frontendutvikling ved å skrive tilgjengelig html, css og javascript, gjerne med nye verktøy som Vue js.

Fun fact: Rolf elsker å bade, og jobber alltid hardt for å få bading på agendaen på jobbturer.416 71 109[email protected]

Vegard Johannessen

Systemutvikler

Vegard er utdannet dataingeniør ved NTNU i Trondheim og har jobbet som utviklingsleder i Octi siden 2011. Vegard har erfaring fra hele stacken, og har en forkjærlighet for typesikkerhet. Han er opptatt av at våre prosjekter har god teknisk kvalitet og at de skaper verdi for våre kunder.

Fun fact: En utvikler som ikke drikker kaffe...416 75 221[email protected]

Arild Wollan

Systemutvikler

Arild er utdannet dataingeniør ved NTNU i Trondheim og ble ansatt som systemutvikler i Octi etter endt eksamen i 2017. Foruten utvikling av nettsider og programvare har han stor interesse for automasjon og lager script og verktøy der han ser at prosesser kan automatiseres eller forenkles.

Fun fact: Arild kan gå på hendene!936 88 938[email protected]

Marius Minde

Systemutvikler

Marius er utdannet systemutvikler ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har vært ansatt som systemutvikler hos oss i Octi siden 2013. Marius har god kunnskap innen bla. java, javascript, html, sql og vue.js. Marius brenner for å utvikle nye verktøy for å oppnå en mer effektiv hverdag.

Fun fact: Marius har gjennomført en del ekstremsport som å hoppe i fallskjerm og løse rubiks kube.984 01 479[email protected]