Logo OCTI mediebyrå
  1. Forsiden
  2. Om oss

Octi

- et mediebyrå med digital spisskompetanse

Anders og Janne

Vi i Octi har samlet all kompetanse under ett tak. Det vil si at vi har samlet de beste rådgiverne, markedsførerne, designerne og utviklerne i bransjen. Dette gjør at du som kunde hos oss får kun en bedrift å forholde deg til, og at vi ser et bredere spekter i motsetning til kun bruddstykker av prosessen. 

Med dette i bakhodet skal vi bistå kundene våre til å maksimere utbyttet av sin markedsføring på tvers av plattformer og kanaler. 

I Trondheim deler vi lokaler med vår samarbeidsbedrift Posisjon.

Vår arbeidsmetodikk er forankret i våre verdier:

Tilgjengelig - Proaktiv - Innovativ - Resultatorientert

Tine Haseth Balestrand
Operativ leder
Tine Haseth Balestrand
Operativ leder
988 07 101
Tine har over 13 års erfaring med markedsføring og ledelse, både fra mediebyrå og som markedssjef i Kremmerhuset. Tine brenner for å bygge sterke og velfungerende team og i 2019 tok hun på seg oppgaven med å pushe Octi-teamet til nye høyder. Tine jobber i tillegg med markedsstrategi og rådgivning på våre kunder.
Fun fact: Tine er kontorets ubestridte foosball champion
Tore Skaugen
Prosjektleder, Partner
Tore Skaugen
Prosjektleder, Partner
902 24 495
Tore har jobbet med digital markedsføring siden 2003 og var med på å grunnlegge Octi i 2007. Han er fagansvarlig på Trondheimskontoret, samt spesialist i programmatisk annonsering, analyse og strategi.
Fun fact: Tore har et aktivt konkurranseinstinkt og alt kan konkurreres om, til alle andres store fortvilelse
Egil Skaugen
Prosjektleder, Partner
Egil Skaugen
Prosjektleder, Partner
481 08 139
Egil har 15 års erfaring fra markedsføringsbransjen, siden 2007 som gründer og rådgiver i Octi. Han er vår spesialist på SEO og har lang erfaring fra markedsføring i alle kanaler. Egil ser på tett oppfølging av kunde som en av de viktigste faktorene for å lykkes med kundenes målsettinger.
Fun fact: Egil mener han burde hatt speil på kontoret, slik at han også kunne sett på kontorets kjekkas hele dagen.
Odd-Arne Fossheim
Rådgiver, Partner
Odd-Arne Fossheim
Rådgiver, Partner
919 18 182
Odd-Arne har mer enn 15 års erfaring fra salg og markedsføring, med hovedvekt på digitale flater – men også bred erfaring innen tradisjonelle medier. Han har jobbet som rådgiver i Octi siden 2010. Odd-Arne er ekspert på målgruppeforståelse og innhenting av bransjeinnsikt og -kunnskap.
Fun fact: Odd-Arne er kontorets største fotballnerd, og har til og med tatovert logoen til favorittklubben på kroppen.
Line Rannestad
Rådgiver
Line Rannestad
Rådgiver
928 45 281
Line har en Bachelor i markedsføring med spesialisering markedskommunikasjon fra BI. Hun har flere års erfaring fra bransjen, både fra Kvasir og Clear Channel Norway AS. Line har vært ansatt i Octi som rådgiver siden 2009. Hun jobber aktivt med rådgiving, mediestrategi og mediekjøp.
Fun fact:
Øivin Reppe
Rådgiver
Øivin Reppe
Rådgiver
479 04 079
Øivin har 15 års erfaring innen markedsføring og ledelse, fra mediebyrå og som salgssjef hos Eniro Norge AS. Han har vært ansatt som Rådgiver i Octi siden 2016. Han hjelper bedrifter med å sette opp kreative digitale markedsføringskampanjer. Dette på kanaler som: programmatisk, Bing, Google, Facebook, Instagram, LinkedIn og Snapchat.
Fun fact: Øivin har Octis mest lettstelte hår
Anders Bolme Ree
Digital markedsfører, Partner
Anders Bolme Ree
Digital markedsfører, Partner
958 75 466
Anders har en Master i strategic marketing management fra BI. Han har vært ansatt i Octi siden 2012 som Digital Markedsfører, og er spesialist på søkemotorannonsering og bannerannonsering. Han har også kunnskap om følgende kanaler: Bing, Facebook, Instagram og Snapchat.
Fun fact: Anders er like dårlig taper som han er vinner.
Maren Aarstad
Digital Markedsfører
Maren Aarstad
Digital Markedsfører
951 22 408
Maren er utdannet Siviløkonom ved Handelshøyskolen i Trondheim med fordypning i markedsføring. Hun har vært ansatt i Octi som Digital markedsfører siden 2016, hvor hun til daglig jobber hun med strategiutvikling og digital annonsering på tvers av en rekke kanaler for deres kunder.
Fun fact: Maren er kontorets systematiker. Hun har alltid orden i sysakene sine, og stryker til og med sengeklærne sine.
Iselin Orskaug
Digital Markedsfører
Iselin Orskaug
Digital Markedsfører
Iselin er utdannet markedsfører med lang erfaring innen kundeservice og kommunikasjon, og tar med seg erfaringen fra både små og store bedrifter inn i arbeidet hun gjør. Iselin har jobbet i Octi siden november 2019, og med sin indre driv for tekst, markedsføring og merkevare kan du føle deg trygg på at hun vil hjelpe deg i mål både med sosiale medier og tekst.
Fun fact: Iselin strikker flere km med garn hvert år.
Magnus Ruud Johannessen
Digital markedsfører
Magnus Ruud Johannessen
Digital markedsfører
Magnus er utdannet i merkevareledelse med en spesialisering i digital markedsføring fra Høyskolen Kristiania. Magnus har jobbet i Octi siden september 2021, og har tross sin unge alder bred og allsidig erfaring fra forbruker- og bedriftsmarkedet. Til daglig jobber han både strategisk og operativt for å styrke våre kunders tilstedeværelse på tvers av flere kanaler.
Fun fact: Magnus har tidligere stått stand-up flere ganger på scener i Oslo, Trondheim, Bergen og Horten! Utfordrer du han til å fortsette?
Caroline Aasgaard Nordø
Webdesigner
Caroline Aasgaard Nordø
Webdesigner
402 83 672
Caroline har bachelor i Graphic Communication fra University of Wolverhampton. Siden 2012 har hun vært ansatt som webdesigner her hos oss. Caroline er svært effektiv og opptatt av å ta godt vare på sine kunder.
Fun fact: Caroline kan bevege på ørene...
Rolf Hammerstad
Frontendutvikler, Partner
Rolf Hammerstad
Frontendutvikler, Partner
416 71 109
Rolf har en bachelor i Visuell Kommunikasjon fra Universitetet i Sørøst-Norge, og en master i design fra Goldsmiths, University of London. Han har vært ansatt i Octi siden 2011, først som webdesigner deretter som frontendutvikler. Rolf jobber nå i hovedsak med frontendutvikling ved å skrive tilgjengelig html, css og javascript, gjerne med nye verktøy som Vue js.
Fun fact: Rolf elsker å bade, og jobber alltid hardt for å få bading på agendaen på jobbturer.
Vegard Johannessen
Systemutvikler, Partner
Vegard Johannessen
Systemutvikler, Partner
416 75 221
Vegard er utdannet dataingeniør ved NTNU i Trondheim og har jobbet som utviklingsleder i Octi siden 2011. Vegard har erfaring fra hele stacken, og har en forkjærlighet for typesikkerhet. Han er opptatt av at våre prosjekter har god teknisk kvalitet og at de skaper verdi for våre kunder.
Fun fact: En utvikler som ikke drikker kaffe.
Marius Minde
Systemutvikler
Marius Minde
Systemutvikler
984 01 479
Marius er utdannet systemutvikler ved Høgskolen i Sør-Trøndelag. Han har vært ansatt som systemutvikler hos oss i Octi siden 2013. Marius har god kunnskap innen bla. java, javascript, html, sql og vue.js. Marius brenner for å utvikle nye verktøy for å oppnå en mer effektiv hverdag.
Fun fact: Marius har gjennomført en del ekstremsport som å hoppe i fallskjerm og løse rubiks kube.
Arild Wollan
Systemutvikler
Arild Wollan
Systemutvikler
936 88 938
Arild er utdannet dataingeniør ved NTNU i Trondheim og ble ansatt som systemutvikler i Octi etter endt eksamen i 2017. Foruten utvikling av nettsider og programvare har han stor interesse for automasjon og lager script og verktøy der han ser at prosesser kan automatiseres eller forenkles.
Fun fact: Arild kan gå på hendene!
Miljøfyrtårn logo