Markedsføring

- Vi hjelper deg ut i markedet

I Octi mener vi at god markedsføring skal være relevant for mottakeren og basert på forretningsmessige mål. Slik skaper markedsføringen verdi for kunder, ansatte, partnere og samfunnet i sin helhet.

Vi i Octi har bistått bedrifter, organisasjoner og idrettslag med markedsføring i over 15 år. Vi er i vårt absolutte ess når vi får hjelpe kundene våre med planlegging, gjennomføring og evaluering av markedsføringsarbeidet! 

Enten du trenger fast hjelp over lang tid eller trenger bistand til et lite prosjekt, er vi her for deg. 

Hvordan vi jobber med markedsføring

Overordnet er prosessen slik for alle våre prosjekter: kartlegging → planlegging → gjennomføring → evaluering. Dette går kontinuerlig i en loop, særlig mellom evaluering og gjennomføring. Eksempelvis er endringer i design og kommunikasjon helt vanlig, enten det er fordi man vil slenge seg på en trend eller at budskapet ikke treffer slik vi ønsket. Mye av arbeidet handler om å teste og luke ut det som ikke fungerer, og gjøre mer av det som fungerer.

Slik jobber vi

Kartlegging

 • Workshop
 • Analyse
 • Planlegging
 • Aktivitetsplan
 • Målsetting/KPI-er

Gjennomføring

 • Annonsering
 • Kontinuerlig optimalisering
 • Rapportering
 • Korrekturer

Evaluering

 • Rapportering
 • Gjennomgang av resultater
 • Plan for videre arbeid
Prosessen vil være ulik for hvert enkelt prosjekt, men dette gir en indikasjon på prosessen.

Vi har bred kompetanse

Med kunder fra hele landet fra et bredt spekter av bransjer og med vår lidenskap for faget har vi en felles, helhetlig forståelse av alle tilgjengelige plattformer og kanaler. Slik kan vi alltid sikre våre kunder en relevant mediemiks og fornuftig budsjettfordeling, enten man selger produkter eller tjenester. 

Alle våre ansatte har ansvar for sine egne fagområder, som sikrer kundene våre tilgang på spesialisert kompetanse i både tradisjonelle og digitale kanaler. Det kan for eksempel være Ingeborg som er helt rå i Google Ads, Tore som kan masse om datainnsamling og programmatisk annonsering eller vår partner Posisjon som kan bistå med blant annet grundige markedsundersøkelser. 

 

Husk!

Markedsføring er en naturlig del av alle virksomheter, og er et arbeid som aldri tar slutt. At noen velger deg er et resultat av blant annet de ansattes håndtering av kunder, strategi og kommunikasjonen som treffer målgruppen.

Always on! 

 

To personer står sammen og ser på laptop

Markedsføringsstrategi & målsetting

Vi har alltid fokus på målbare resultater, analyse og optimalisering - uansett kanal. Det vil si at vi er opptatt av at markedsføringen er tilpasset bedriften og dens mål, og at man underveis og i etterkant kan vurdere den faktiske effekten.

Digital markedsføring er en bransje preget av raske omveltninger og endringer, og tidlig adopsjon av nye kanaler og løsninger er en av nøklene til vår suksess. Vi har som mål å alltid være tidlig ute med utprøving av annonsering i nye kanaler, samtidig som vi kontinuerlig jobber resultatorientert på både kort og lang sikt.

Ta kontakt

Lyst til å høre hva vi kan gjøre for deg?

Vi er ikke et byrå som ønsker å stå utenfor bedriftene vi jobber med. Vi vil være en del av bedriften gjennom dialog og ved å lære av hverandre. På den måten kan vi forstå hverandre, treffe din målgruppe og målsetninger. Slik skaper vi verdier for kunder, ansatte og partnere. Kom i kontakt med oss nå!