Rådgivning

Våre rådgivere har lang erfaring med medierådgivning og markedsstrategi fra et bredt spekter av bransjer innen både forbruker- og business-to-business markedet. Våre rådgivere fungerer som et bindeledd for deg i hverdagen, og gjør det tverrfaglige samarbeidet sømløst. 

Vi er spredt i flere deler av landet, og dette gir våre rådgivere unik lokalkunnskap og -kjennskap. Hos oss i Octi har våre rådgivere de beste forutsetningene for å kunne rådgi deg, og sammen utforme de mest effektive markedsstrategiene og markedsplanene i henhold til dine forretningsmål.

Person sitter med notatblokk på fanget

Fokusområder hos oss

  • Få mer ut av budsjettene
  • Utnytte synergieffekter
  • Effektmåling og optimalisering
  • Mediemiks og medieforhandling

Det viktigste for oss er at våre kunder skal få mest mulig igjen for sine investerte midler.  Derfor er vårt hovedfokus på å optimalisere og utnytte synergieffektene med gode kanalvalg og optimal mediemiks. Vi bistår deg som kunde å utnytte de fordelene som finnes ved bruk og analyse av data - både i forkant og underveis. Slik optimaliserer vi markedsføringen for å opprettholde lønnsomhet for deg som kunde. 

 

Vi er et fullservice mediebyrå, noe som gjør at vi sammen behersker hele markedsføringsprosessen fra A til Å, som har gitt oss unik kunnskap og erfaring i bransjen når det kommer til utvikling av markedsstrategi og medierådgivning. 

Har du spørsmål eller ønsker å snakke mer om medierådgivning og markedsstrategi, ta kontakt!

Ta kontakt