SEO

Søkemotoroptimalisering
- Gjør deg synlig og relevant for mulige kunder

Søkemotoroptimalisering (SEO) er tekniske og kreative teknikker som benyttes for å optimalisere nettsiden din for søkemotorer slik at flere kunder finner deg. Dersom du har et nettsted, en blogg eller nettbutikk, hjelper søkemotoroptimalisering bedriften din med å vokse, svare på dine kunders spørsmål og på den måten møte dine forretningsmål.

Fordeler med SEO

  • Kom høyere opp i det organiske søkeresultatet
  • Få mer trafikk til nettsiden
  • Mer relevant trafikk til nettsiden
  • Potensiell økning i salg og henvendelser
  • Øk  kjennskap til bedriften

Er det ett sted du ikke har råd til å bli oversett, er det i Google

90%

av all informasjonsinnhenting starter med et søk

Fordelene med søkemotoroptimalisering er at det hjelper deg å komme høyere opp i det organiske søkeresultatet og dermed øke sjansene for at du får mer relevant trafikk inn på nettsiden din. Når man øker den relevante trafikken inn på nettsiden, øker også sjansen for konvertering. I tillegg til dette bidrar SEO til bedre merkekjennskap.

Octi = tverrfaglig kompetanse

Octi er synonymt med tverrfaglig kompetanse, og dette gir deg som enten ønsker ny nettside, analyse av eksisterende eller hjelp til søkemotoroptimalisering trygghet på at vi guider deg gjennom alle ledd. 

Våre spesialister analyserer og identifiserer utfordringer på din nettside, og hjelper deg med å konkretisere, prioritere og gjennomføre det videre arbeidet med nettsiden din for å få bedre synlighet blant søkeresultatene. 

 

SEO-pyramiden

I Octi jobber vi med optimalisering av din nettside i flere ulike faser, og benytter oss av blant annet SEO-pyramiden i vårt arbeid.

SEO pyramide

I alt arbeidet vi gjør jobber vi med å få de beste resultatene på ditt innhold både hos Google, men også mot andre søkemotorer. Vi ønsker jo alle å være synlige på nett, men det er viktig å tenke på at for å rangere høyt så er det ikke bare å være synlig på søkeordet, men også jobbe med godt innhold og relevant innhold for din målgruppe. Ikke minst bør nettsiden være brukervennlig. Derfor gir SEO pyramiden oss gode knagger å henge de ulike fasene i arbeidet på. 

Søkemotoroptimalisering handler om hvordan nettsiden din rangerer opp mot andre nettsteder relevant for de søkeordene du ønsker å være synlige på.

 

Ønsker du å rangere høyere i det organiske søket, eller hjelp med søkemotoroptimalisering ta kontakt med oss!

Ta kontakt