Utvikling

Raske applikasjoner, tilpasset din bedrifts behov

Med over 10 års erfaring tilbyr vi en trygg prosess når du kjøper utvikling hos oss. Vi avdekker dine behov, gir gode råd, og vi er en aktiv samarbeidspartner du kan stole på. 

ikon tverrfaglig kompetanse inhouse

Tverrfaglig kompetanse inhouse

Har du behov for en brukervennlig løsning for å behandle og lagre data, integrere med tredjeparter og følge retningslinjene til GDPR? Fra design av brukergrensesnitt, oppsett av den tekniske løsningen, til integrasjon med tredjeparter og nettsider, har vi kompetanse internt i Octi som gjør at kommunikasjonen er optimal og leveringen er helhetlig. 

frontend og backend ikon

Hva er frontend og backend? 

Backend er servere som lagrer og behandler data i bakgrunnen. Frontend er det du ser på og interagerer med på nettsiden. Vi gjør fullstack webutvikling, hvor vi bygger solide løsninger i backend, med gode brukeropplevelser i frontend. Løsningene våre skal alltid være raske og ha god brukervennlighet. Vi har fokus på utvikling på Java-plattformen i backend, og vi liker veldig godt Vue.js i frontend.

ikon: målbare resultater

Målbare resultater 

Som en del av alt vi gjør, ønsker vi å levere gode og målbare resultater. Siden vi har enkel tilgang på en stor markedsføringsavdeling har vi gode analyser av dataen vi samler generelt og under kampanjer. 

Skala

Annonseverktøy

Vi har blant annet utviklet Skala, som et verktøy for automatisk produksjon og oppsett av digitale annonser. Her har dere full kontroll på annonseringen, med oppsett og rapporter med kun noen få klikk. Dette systemet passer utmerket til blant annet kjeder. Les mer om Skala her.

Solve logo

Publiseringsverktøy

Vi har også utviklet vår egen CMS som vi har valgt å kalle Solve. Solve er et publiseringsverktøy med fokus på brukervennlighet. Den er på norsk, og her har vi alle muligheter for integrering og skreddersydde løsninger.  Les mer om Solve CMS her. 

Hva er ditt utviklingsprosjekt?

Beskriv prosjektet kort, så tar vi kontakt