Webdesign

Når man hører ordet design, tenker man som regel på hvordan en ting ser ut. For oss i Octi handler design om sterk kommunikasjon, brukervennlighet og måloppnåelse. 

En nettside er din bedrifts digitale butikkvindu. Kunden skal raskt forstå hva du gjør, og i tillegg skal det være så enkelt som mulig å foreta handlinger som å kontakte bedriften din eller kjøpe det du selger. Hvis dette oppleves vanskelig, vil ikke nettsiden bidra til å nå dine mål. Som hovedregel har en nettside to formål:

  • Selge 
  • Samle informasjon om potensielle kunder (f.eks. nyhetsbrev-abonnenter)

Octi = tverrfaglighet

I Octi har vi en stor fordel og det er at vi både har systemutviklere og webdesignere på laget. Det gjør at vi sømløst kan sette sammen passende tverrfaglige team som kan ta din nettside fra idè  til ferdig produkt. 

 

I alle våre nettsideprosjekt setter vi opp et forprosjekt sammen med deg og din bedrift. Sammen ser vi på hva som er viktig for deg å kommunisere til dine kunder, hvilke elementer som er viktig å ha på plass og hvordan vi skal komme frem til et ferdig produkt. Med et slik forprosjekt kan du være trygg på at vi sammen finner de beste løsningene for deg og din bedrift. 

Strektegninger av layout til nettside

Prosessen

Når vi bygger en nettside med deg og din bedrift er det flere punkter som er viktig at er på plass: 

  • Fokuset på forsiden burde være forlokkende og gi besøkende tydelige muligheter for kontakt 
  • Bruk av luft og seksjoner er viktig for å forhindre kaos og tydeliggjøre de ulike budskapene 
  • Ha fokus på universell utforming for å sørge for at flest mulig får brukt nettsiden uavhengig av nedsatte funksjonsevner og utfordringer 
  • Når vi designer en nettside har vi også fokus på brukervennligheten. Vi ønsker at vår kunde selv skal kunne redigere innhold uten å måtte gjennom masse barrierer. Les gjerne mer om vårt CMS Solve her
  • Følge trendene innen webdesign for at kundens uttrykk skal være oppdatert og moderne 

Trenger du hjelp med ny nettside eller optimalisere den du har i dag?

Ta kontakt