Annonse-produksjon

Uansett om du skal annonsere på Facebook, sette opp bannerannonsering programmatisk eller ha en kampanje på Pinterest må du ha materiell som er tilpasset de ulike kanalene. 

I Octi har vi lang erfaring med å produsere grafisk materiell og tekst til annonser. Vi jobber tett med deg som kunde gjennom hele prosessen for å imøtekomme din merkevareprofil og dine behov. Når vi starter planleggingen av en kampanje setter vi sammen et team bestående av rådgiver, designer og markedsfører. Slik jobber vi tverrfaglig for å sette riktig kommunikasjonsbudskap og produserer materiell deretter.

Hvorfor er det viktig med tilpasninger?

Hver enkelt kanal har ulike forutsetninger for utforming basert på hvordan kanalen brukes. I tillegg kan de ulike kanalene brukes til å nå forskjellige målsetninger for deg og din bedrift. Dette spiller inn på hvordan vi utformer annonsene og hva som fremheves. I Octi har vi god erfaring med å jobbe tverrfaglig, og vi gjør vårt beste arbeid når både rådgiver, designer, markedsfører og deg som kunde spiller på lag.  

 

En stor fordel for våre designere er deres lange erfaring fra flere ulike bransjer, og at vi har kunder i hele landet. Dette gjør at vi kan trekke paralleller på tidligere erfaring og skape materiell vi vet fungerer godt for ulike geografiske lokasjoner. 

Vi produserer også designmaler, hjelper med profilhåndbok og webdesign. Les gjerne mer om det her.

Best practice for de ulike kanalene

Bruk både lyd og bilde

Alltid call-to-action

Tekst all prating

Tiltrekk oppmerksomhet fra start

Introduser merkevaren tidlig

Ønsker du hjelp med annonseproduksjon?

Ta kontakt