Søkemotorannonsering

- Bli synlig der potensielle kunder søker etter deg og dine tjenester

For alle våre kunder anbefaler vi å være synlig der potensielle kunder søker etter informasjon og tjenester.  Søkemotorannonsering gjennom Google Ads og Microsoft Advertising (tidligere Bing) er for oss en svært viktig del av kanalmiksen, som vi alltid anbefaler våre kunder.

Fordeler med betalt søk

  • Mer verdifull trafikk til nettsiden
  • Full kontroll over markedsbudsjettet
  • Betal kun per klikk, visning eller kjøp

Søkemotorer utgjør i dag en viktig del av den moderne forbrukers kjøpsprosess. Gjennom Google Ads og Microsoft Advertising sørger vi for at informasjon om din merkevare og deres tjenester er synlige når en bruker utfører et søk som er relatert til dere. Når noen foretar et søk etter et bestemt produkt eller tjeneste, er de ofte klare for å kjøpe. Man treffer derfor brukere som vurderer hvilken leverandør eller hvilket alternativ de skal velge. Nettopp derfor er det viktig å være synlig i denne prosessen: for at de skal velge nettopp deg og ditt produkt/tjeneste.

Betalt søk gir deg dessuten:

  • Full kontroll over alle kostnader
  • Plassering av annonsene
  • Innholdet
  • Timing
  • Lønnsomhet og salg

I tillegg gir betalt søk deg målbare resultater da det er mulig å følge kunden gjennom hele kundereisen fra de ser annonsen til de forlater nettsiden din. Kanalen viser annonser kun til de som leter etter dine produkter eller tjenester samtidig som den kun tar betalt for målsetningen/budgivningen du har satt deg - noe som gjør kanalen til en av de mest lønnsomme markedskanalene på nett.

Google søk Octi

Premier Partner 2023

Vi er så glade for å kunne annonsere at vi i Octi igjen har blitt annonsert som Google Premier Partner. Dette er en ære kun 3% av byråene i Norge kvalifiseres til. 

Tidligere i år anerkjente Google prestasjonene til sine partnere over hele verden som har utmerket seg innen søkemotorannonsering. I forkant av endringen har Google partner programmet gått gjennom betydelige endringer, blant annet ved å endre hva Premier-statusen innebærer.

For deg som kunde av Octi betyr dette at vi har tilgang til nye Premier Partner fordeler som bistår oss i arbeidet med optimalisering, vekst og nyvinning i kanalen. Samtidig som vi får tilgang til ressurser.

“Gratulerer til våre Premier Partnere for å være blant de 3 % beste Google-partnerne i Norge. Disse bedriftene skiller seg ut basert på deres forpliktelse til å utvikle sin produktekspertise, bygge nye kunderelasjoner og hjelpe deres nåværende kunder å vokse. Vi ser frem til å støtte dem når de hjelper kundene deres med å lykkes på nettet.»

- Davang Shah, seniordirektør, Google Ads Marketing

Vi er utrolig stolte av arbeidet vi har gjort sammen med våre kunder gjennom de siste årene, og gleder oss til å fortsette samarbeidet med våre kunder og Google i årene som kommer. 

Vi i Octi har erfarne og sertifiserte spesialister, som oppdaterer seg på nyheter daglig. Vi fokuserer på jevnlig vedlikehold av dine kampanjer, noe som gjør at budsjettet blir optimalisert basert på dine målsetninger. Ved å la oss sette opp og vedlikeholde kampanjene dine får du bedre kvalitet på dine kampanjer, samtidig som du sparer tid.

Har du spørsmål eller ønsker å snakke mer om annonsering på søkemotorer, ta kontakt!